2020 Bulkers utøver opsjoner og gjør emisjon

Trøim-rederiet dobler bestillingen ved å utøve to nye opsjoner. 

Eivind Yggeseth

Tor Olav Trøims tørrbulkbaby 2020 Bulkers har valgt å utøve opsjoner på ytterligere to nye tørrbulkskip av typen Newcastlemax ved New Times-verftet i Kina.Prisen er oppgitt til rundt 44,7 millioner dollar pr stykk, og levering er ventet til henholdsvis desember 2019 og januar 2020.Dermed er den faste bestillingen oppe i fire skip. I tillegg har rederiet opsjoner på ytterligere fire skip.Henter pengerRederiet kan også opplyse om at det har fullført en rettet emisjon på 1.150.000 nye aksjer til 4,35 dollar pr stykk, tilsvarende et nettoproveny på fem millioner dollar.Det tilsvarer omtrent 41,7 millioner kroner.Aksjen ble sist omsatt for 36,50 kroner i gråmarkedet, noe som betyr at aksjen har steget hele 124 prosent siden introduksjonen på OTC-listen for to uker siden.Les også: Trøim med 50 mill. i tørrbulkgevinst