Analytiker: Selg disse aksjene

I mandagens rapport fra Investtech anbefales salg av aksjer i Austevoll Seafood og XXL. ABG Sundal Collier kan derimot glede seg over en kjøpsanbefaling.- Austevoll Seafood brøt den stigende trenden for en måned siden og har fortsatt videre ned. Nå er også støttenivået ved 68 kroner brutt, og videre nedgang signaliseres. Negativ volumbalanse indikerer økende pessimisme blant investorene og styrker salgssignalet. Aksjen er nøytral på innsidehandler. Vurdering: Salgskandidat, skriver Investtech.- XXL ligger i en langsiktig fallende trend. Fallende trender indikerer at bedriften er inne i en negativ utvikling og at kjøpsinteressen blant investorer er avtagende. Aksjen har utløst et kortsiktig salgssignal etter å ha brutt støtten ved 83 kroner. Neste støttenivå ligger ved 71,30 kroner, så dagens nivå bør være en god utgang. Innsidere har både kjøpt og solgt aksjer det siste halvåret, men samlet er selskapet negativt på innsidehandler. Vurdering: Salgskandidat, skriver Investtech.- ABG Sundal Collier Holding viser en positiv utvikling innenfor en stigende trend. Kursen har brutt opp gjennom taket ved ca. 5,78 kroner i en rektangelformasjon. Dette signaliserer videre oppgang til 6 kroner eller mer. Motstanden brytes på høyt volum. Dette indikerer en overvekt av kjøpere som presser kursen opp, noe som styrker kjøpssignalet. Det er lite motstand over dagens nivå, slik at oppsiden er god. Ved reaksjoner tilbake, ligger det støtte ved 5,78 kroner, samt ved 5,60 kroner. Aksjen er negativ på innsidehandler etter at to innsidere solgte aksjer 16. november. Vurdering: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.