Anbefaler aksje – advarer mot høy risiko

Børs

I torsdagens rapport fra Investtech anbefales kjøp av aksjer i Avance Gas Holding og Wallenius Wilhelmsen Logistics. Det advares mot høy risiko i førstnevnte.Videre anbefales salg av aksjer i Nordic Mining.- Avance Gas Holding ga kjøpssignal fra en liten formasjon tidlig i desember og har steget kraftig etter dette. Både den fallende trenden og motstanden ved 23,30 kroner er brutt. Aksjen har bra momentum med positiv volumbalanse og overkjøpt RSI. Videre oppgang indikeres, og det er lite motstand før ved 31,50 kroner. Gjennomsnittlig kursendring pr måned er over 25 prosent, så risikoen er høy. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- Wallenius Wilhelmsen Logistics ASA viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Aksjer i stigende trender på Oslo Børs steg i perioden 1996 til 2015 i snitt 2,3 prosentpoeng mer enn gjennomsnittlig børsutvikling på tre måneders sikt. Videre positiv utvikling indikeres, og det ligger støtte ved 51 kroner. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- Nordic Mining ligger i en fallende trend. Kursen har nylig brutt støtten ved 3.54 kroner, og signaliserer med det videre nedgang innenfor trenden. Det er lite støtte under dagens nivå. Høy risiko. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.

børs
investtech
avance gas
wallenius wilhelmsen logistics asa
nordic mining
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse