Bitcoin falt og falt - ripple eksploderte

De siste ukene har bitcoin korrigert ned, mens ripple har dundret opp - og blitt 17 prosent mer verdt enn Statoil.

Børs

Bitcoin toppet ut på 19,783,21 den 16. desember og siden det er nedgangen i skrivende stund på 35 prosent.For nummer to kryptovalutaen, ripple, har det gått stikk motsatt vei - i hvert fall frem til søndag.Lørdag steg ripple til 2,74 dollar. Selv om den faller tilbake over 20 prosent søndag morgen har den fremdeles steget mer enn 818 prosent siden 10. desember, fra 0,233 dollar til 2,14 dollar og en markedsverdi på 83,5 milliarder dollar, ifølge coinmarketcap.com Det gir ripple en markedsverdi tilsvarende 685 milliarder kroner, som er 100 milliarder kroner mer enn det største selskapet på Oslo Børs.Uten sammenligning forøvrig var markedsverdien på Statoil 585,9 milliarder kroner da Oslo Børs stengte fredag.Flere bitcoin-nyheter

bitcoin
kryptovaluta
ripple
Nyheter
Børs