Børsopptur for Eidesvik etter storkontrakt

Offshorerederiet fikk en gladnyhet rett før jul. 

Børs

Offshorerederiet Eidesvik Offshore ble fredag tildelt en 18 måneders kontrakt for supplyskipet "Viking Princess" med Chevron North Sea Limited.Kontrakten er en direkte forlengelse av den nåværende og inkluderer også en opsjon på 12 måneder.Det sender rederiets aksjekurs opp på Oslo Børs onsdag.Ved 15-tiden er aksjen opp 3,28 prosent til 8,50 kroner.Største aksjonær er Eidesvik Invest med 67 prosent av aksjene.Vi finner også brødrene Einar Kristian Tveitå og Olav Magne Tveitå høyt oppe på aksjonæroversikten til selskapet.De har eierandeler på henholdsvis 1,17 prosent og 0,67 prosent. Olav Magne som er utdannet lege har vært trener for både Ezinne Okparaebo og Jaysuma Saidy Ndure, mens Einar Kristian som også er lege, er tidligere diskoskaster, og kom blant annet til VM-finalen i 2001. 

eidesvik offshore
offshorerederi
oslo børs
chevron
viking princess
offshoremarkedet
Nyheter
Børs