BW Offshore klar for kamp

Foto: BW Offshore

Flere aktører skal være interessert i å levere enn FPSO til Petrobras.

BW Offshore gjør seg klar til å ta opp kampen en FPSO-kontrakt med Petrobras i Brasil.Konkurransen blir stor, ifølge bransjenettstedet Upstream. Ifølge bransjenettstedet skal det være ytterligere tre kontraktører som klargjør seg for å levere inn kommersielle bud i Petrobras’ femte FPSO-anbud ved Buzios-feltet i Santos-bassenget offshore Brasil, skriver TDN Finans.Budene skal inn 12. desember, men ifølge bransjenettstedet sier industrikilder at innleveringen av budene kan bli utsatt til neste januar.I tillegg til BW Offshore, ventes det at Modec International, Exmar og Bumi Arad vil komme med anbud.Kontrakten innebærer en FPSO som kan håndtere 180.000 fat olje og 6 millioner kubikkmeter naturgass pr dag.