Eivind Yggeseth

Cowboysagaen: Wiik-anke avvist

Striden i Morgan Kane-selskapet fortsetter. Ryan Wiik taper på nytt i retten.

Borgarting Lagmannsrett har avvist anken fra WR Entertainment-gründer Gunnar Ryan Wiik når det gjelder Oslo Byfogdembetes beslutning om at hans 18,7 millioner aksjer i WR Entertainment skal være frosset. Det fremgår av en børsmelding mandag morgen.I tillegg ble det besluttet at Wiik må betale 220.325 kroner til WR Entertainment for å dekke selskapets saksomkostninger.Totalt skylder Wiik selskapet nå 770.126 kroner i juridiske kostnader i forbindelse med norske rettsaker. - WR er fornøyd med seieren og opprettholder synet på at Oslo Byfogdembetes og Borgarting Lagmannsretts beslutninger om at 18,7 millioner aksjer i Wiiks navn forblir fryst, har vært riktige alle de tre gangene, etter at fem individuelle dommeren har vurdert bevisene som er levert av både WR og Wiik, skriver selskapet i børsmeldingen. – Vi er skuffet over resultatet og vil gjennomgå avgjørelsen sammen med vår klient og vurdere om saken skal bringes inn for Høyesterett, uttalte Ryan Wiiks advokat, Ole Tokvam, til VG fredag.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også