Entra til «all time high»

Eiendomsselskapet er i ferd med å legge bak seg et svært godt børsår. 

Børs

Eiendomsselskapet Entra stiger torsdag 1,67 prosent til 122 kroner på Oslo Børs.Aldri før har selskapets aksjekurs vært høyere.Siden børsnoteringen høsten 2014 har aksjen nær doblet seg fra 67 kroner, og siden årsskiftet er økningen på 47,5 prosent.John Fredriksen var gjennom selskapet Geveran Trading, en av de største eierne etter børsnoteringen med en eierandel på rundt 10 prosent.I takt med en stigende aksjekurs har imidlertid Fredriksen solgt seg ned gradvis, og i starten av september var han ikke lenger blant de 20 største aksjonærene.Ifølge Estate Nyheter var han ute av topp 50-listen i midten av oktober. Les også:  Fredriksen på vei ut av Entra

entra
john fredriksen
Nyheter
Børs