HegnarTV i dag - 4 timers julesending

Gullkornene satt løst da HegnarTV avsluttet 2017 med en utvidet sending (oppdatert).

HegnarTV hadde i torsdag invitert et utvalg gjester slik at vi kunne dekke litt av det som skjedde i 2017 og ikke minst hva som venter oss i 2018.Vi hadde med oss kjente økonomer som sjeføkonom Jan L. Andreassen i Eika, forvalter Olav Chen, Storebrand, og oljeekspert Torbjørn Kjus, DNB Markets. Det ble diskutert boligpriser, porteføljestrategi, oljeprise og mye mer.Sjefstrateg i Sparebank 1 Markets, Peter Hermanrud, hadde ikke med seg nyttårsrakettene sine, men han trakk frem bitcoin som en mulig nyttårsrakett.Norwegian-sjef Bjørn Kjos sa blant annet at han var fornøyd med at 2017 var over, blant annet fordi mye ikke gikk som planlagt.Det ble mye bitcoin-prat og vi hadde også med oss bitcoin- og Blockchain-ekspert Fredrik Haga i Schibsted.Sendingen ble rundet av med investor Arne Fredlys erfaringer fra mange år som investor i inn- og utland - i aksjer og obligasjoner - og i biler. Se sendingen her