Hvordan Amazon ble en av Buffetts største investeringstabber

Investor Warren Buffetts nettoverdi har passert 81 milliarder dollar, og likevel angrer milliardæren fortsatt på at han har gått glipp av noen muligheter, ifølge CNBC. En av dem er at han ikke investerte i Amazon da han hadde sjansen.På Berkshire Hathaways årlige møte i mai sa Buffett at han ønsket at han hadde valgt Amazon som verdiaksje i stedet for IBM. «Jeg var for dum» til å se potensialet i nettgiganten, uttalte han den gang til CNBC.Buffet unngikk i stor grad nyere tech-aksjer som Amazon og Google fordi han ikke klarte å verdsette verdien. «Det har kostet folk mye penger på Berkshire», sa han.I ettertid skjønte Buffett: «Jeg trodde ikke Jeff Bezos kunne lykkes i den grad han har lykkes».Bezos er i dag verdens rikeste mann med en nettoverdi på 90 milliarder.