Hydro-smell for innsiden

Det begynner å røyne litt på.

Innsideporteføljen falt 2,9 prosent i forrige uke, Oslo Børs bare 0,9 prosent.Etter en komfortabel ledelse gjennom det meste av året, begynner det ifølge avisen å røyne litt på.Med bare noen uker igjen av børsåret 2017, leder innsiden med 23,8 vs. 15,9 prosent.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Hydro-smellSamtlige fem aksjer i porteføljen falt like mye eller mer enn markedet.Norsk Hydro gikk på den største smellen, med hele 8,2 prosent nedgang.Protector Forsikring og Storebrand falt hhv. 2,3 og 2,1 prosent, mens DNB gikk tilbake én prosent.XXL falt like mye som børsen - 0,9 prosent.Bytter bankPareto Bank kommer inn i porteføljen denne uken, etter at styremedlem Espen Lundaas har kjøpt aksjer for 1,9 millioner kroner.Ut fra en streng kronologisk vurdering skulle Hydro vært tatt ut, men da ville fire av fem aksjer vært innen bank eller forsikring.Avisen velger derfor heller å hive ut DNB.