Innsider la 6,7 millioner på bordet - aksjen stiger

Børs

Kort tid etter at torsdagens handel tok til på Oslo Børs står hovedindeksen i 814,84, ned 0,02 prosent.- Retningsløs utvikling på Wall Street (onsdag), ga få holdepunkter for de asiatiske investorene i natt (blandet utvikling i Asia), skriver analysesjef Roger Berntsen i torsdagens morgenrapport fra Netfonds.Olje/StatoilOljeprisen er svakt opp torsdag etter API-tallene som viste et lagertrekk på 6 millioner fat i forrige uke, mot et ventet trekk på 3,8 millioner fat.Et fat Nordsjøolje omsettes for 66,16 dollar, opp 0,26 prosent. Statoil faller 0,34 prosent til 176,30 kroner.AkastorFond forvaltet av London-baserte Newtyn Management - et datterselskap av BNY Mellon - har solgt 70.000 aksjer i Akastor.Den totale aksjebeholdningen endres imidlertid lite da fondet fortsatt sitter med 41.050.000 aksjer etter transaksjonen, noe som tilsvarer en eierandel på 14,98 prosent. Aksjen klatrer 1,20 prosent til 16,80 kroner.Northern DrillingJohn Fredriksens riggbaby Northern Drilling steg på børsen onsdag etter mandagens melding om at Sembcorp Marine hadde inngått en endelig avtale om å selge den halvt nedsenkbare riggen «West Rigel» for 500 millioner dollar.Northern Drilling har fra før sikret seg to tilsvarende rigger for en mye mindre penge.Den kansellerte Seadrill-riggen «West Mira» ble kjøpt for 365 millioner dollar, samtidig som Fredriksen-selskapet sikret seg en opsjon på å kjøpe den kansellerte Fred. Olsen-riggen «Bollsta Dolphin» for 400 millioner dollar. Denne opsjonen ble utøvd i forrige uke. Pareto Securities mener ifølge DN at salget av «West Rigel» impliserer en pris på 76 kroner pr Northern Drilling-aksje.Aksjen stiger 0,80 prosent til 63 kroner. Link MobilityI går kunne vi lese at Søren Sundahl, styremedlem i Link Mobility Group, kjøpte 46.907 aksjer i Link Mobility Group. Det skjedde gjennom selskapet Sundahl ApS.Aksjene ble kjøpt til 143,45 kroner pr stykk, noe som betyr at han kjøpte aksjer for totalt 6,7 millioner kroner.Onsdag la aksjen på seg 2,82 prosent mens den nå omsettes for 148,50 kroner, opp 1,71 prosent.EMGSEMGS opplyste onsdag at selskapet har sikret seg to avtaler som gir samlede nettoinntekter på om lag 5,9 millioner dollar, tilsvarende rundt 49 millioner kroner.I går la aksjen på seg 0,76 prosent. I dag stiger den 8,04 prosent til 4,30 kroner.

statoil
olje
northern drilling
emgs
link mobility group
Nyheter
Børs