Johan Castberg-kontrakt til Aker Solutions

Skal designe boligdelen på Johan Castberg FPSOen.

Aker Solutions opplyser torsdag morgen at Sembcore Marine har tildelt selskapet kontrakten med å designe boligkvarterene på Johan Castberg-FPSOen.Arbeidet innebærer detaljert designarbeid på boligdelen, samt tekniske spesifikasjoner for utstyret og leveransene som kreves for at Sembcorp skal bygge boligdelen for det Statoil-drevne prosjektet.- Vi ser frem til å jobbe med Sembcorp og Statoil på denne neste fasen av Johan Castberg-utviklingen, sier konserndirektør Knut Sandvik som er leder for prosjektleveringsenteret til Aker Solutions. Oppstart er planlagt til inneværende kvartal ved selskapets lokasjoner i både Oslo og Mumbai. Levering er planlagt til andre halvår 2018. Aker Solutions vant tidligere denne uken kontrakter med Statoil for å komme med subsesa produksjonssystemer til prosjektet, samt designe FPSOens toppside. Les også: Får Johan Castberg-kontrakter på rundt fire milliarder kroner.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker