Kjetil Myrlid Aasen (42) er god for nesten én mrd.

Kjetil Myrlid Aasen (42) har tjent gode penger på aksjer.

I november solgte statistikeren Kjetil Myrlid Aasen (42) seg ut av Melin Medical, et selskap som har utplassert betalingsterminaler i hundrevis av norske legekontorer. Ifølge DN er nordfjordingen nå god for nærmere én milliard kroner.– Jeg ser helt enkelt på aksjemarkedet som odds og tilhørende sannsynligheter, og det skader det selvsagt ikke med en bakgrunn som statistiker. Samtidig skal man i mine øyne aldri undervurdere den gode gamle magefølelsen, sier Aasen.Aksjonæroversikter fra forrige uke viste at Aasen gjennom selskapet Myrlid as hadde kjøpt aksjer for 4,1 millioner kroner i farmasiselskapene PCI Biotec Holding og Photocure, samt i eiendomsselskapet Solon Eiendom. (PS: Dagens oversikt viser at han har økt med 20.000 aksjer i Photocure den siste uken).– Spesielt PCI Biotech er jeg overrasket at man får fortsatt handle på dagens nivåer og der har jeg kjøpt jevnt og trutt i mer enn et år nå, sier Myrlid Aasen.Han ble nylig største aksjonær i energiselskapet Greenstat.Tidligere har statistikeren tjent penger på Gaming Innovation Group (GIG). Har har også vært styremedlem og administrerende selskap i Nio Innovation Group.