Lundin vil selge flere selskaper

Flere Lundin-selskap kan bli solgt innen to år. 

Flere av selskapene i Lundin-gruppen kan muligens bli solgt innen 12-18 måneder, ifølge styreformann Lukas Lundin.Det skriver Nyhetsbyrån Direkt, ifølge TDN Direkt. - Jeg skulle gjerne solgt Shamaran, Africa Oil og Black Pearl, men tiden er ikke inne for det nå. Det får vente. Men det er vår langsiktige ambisjon å kun beholde Lundin Petroleum og IPCO blant oljeselskapene, sier han til nyhetsbyrået.Lukas Lundin er imidlertid fornøyd med utviklingen i oljeprisen inneværende år, og tror den kommer til å stabilisere seg omtrent rundt dagens nivåer eller litt høyere.- 65-70 dollar er perfekt for oss. Vi vil ikke ha så mye høyere, for da kommer det andre konsekvenser. Jeg tror på oppimot 70 dollar pr fat for neste år, sier han videre.Selv om det er store planer for flere av selskapene i gruppen det kommende året, og store investeringsbehov, skal det fortsatt betales utbytte ifølge styreformannen.For Lundin Petroleum antyder han at det vil betales utbytte innen Johan Sverdrup-produksjonen starter i 2019, ifølge nyhetsbyrået.