Meglerhus anbefaler syv aksjer

Foto: Scanpix

Forrige uke utviklet porteføljen til SpareBank 1 Markets seg på linje med OSEBX (-0,5 prosent). Fjord1 var den positive bidragsyteren, med en kursoppgang på 2,4 prosent.- Fjord1 leverte veldig gode 3Q17-tall og selv om 4Q17 er et sesongmessig svakere kvartal, så tror vi Fjord1 vil levere bra også fremover, skriver analytiker Lars-Daniel Westby og Petter Kongslie i ukerapporten.Meglerhuset opererer med et kursmål på 50 kroner, mens aksjen nå omsettes for 43,80 kroner (-0,23 prosent).På den andre siden av skalaen finner vi DNO som falt 3,7 prosent i løpet av uken. Westby og Kongslie mener den siste tids nyheter ikke er reflektert i kursen.Denne uken gjør ikke SpareBank 1 Markets noen endringer.Porteføljen består av følgende aksjer:

  • Yara
  • Ocean Yield
  • DNO
  • Kongsberg Gruppen
  • Golden Ocean
  • Europris
  • Fjord1