Meglerhus anbefaler syv aksjer

Børs

Forrige uke falt porteføljen til SpareBank 1 Markets 0,4 prosent. Den er likevel opp 23 prosent hittil i år.Meglerhuset gjør ingen endringer siste uken før nyttår.DNO var den aksjen som gjorde det best forrige uke. Dette skyldes en betaling fra KRG på USD54.3m for levering av olje i september fra Tawke feltet, som skal deles mellom DNO og Genel.På den andre siden var Golden Ocean den aksjen som utviklet seg svakest forrige uke, drevet av svake datapunkt på rateutviklingen.SpareBank 1 Markets er positive til tørrlastmarkedet i 2018 ettersom tallknuserne for første gang på lenge ser en kombinasjon av:1) historisk lav ordrebok2) sterk etterspørsel etter frakt for råvarer3) sterk økning i stålprisene som ikke enda er reflektert i nybyggprisene.Porteføljen består av følgende aksjer:

  • Yara
  • Ocean Yield
  • DNO
  • Kongsberg Gruppen
  • Golden Ocean
  • Europris
  • Fjord1

børs
sparebank 1 markets
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse