Mener Yara har mer å gå på etter rally

DNB Markets ser mer oppside.

Annonseringen av et urea-anbud fra indiske innkjøpere utløste et Yara-rally på Oslo Børs i går.Aksjen endte opp 4,0 prosent til 378,50 kroner, og den oppadgående trenden fortsetter i tidlig handel tirsdag.Oppgangen er så langt på 1,1 prosent til 382,60 kroner.- Anbudet var forventet i markedet etter at de samme myndighetene kansellerte en tilsvarende forespørsel i oktober. Urea-prisene snudde ned etter at det anbudet ble kansellert, men har siden hentet seg opp igjen gjennom de siste ukene og nærmer seg nå samme nivå som ved kanselleringstidspunktet, skriver DNB Markets i dagens morgenrapport.Meglerhuset har en kjøpsanbefaling på aksjen med kursmål 430 kroner.DNB-analytikerne øyner dermed en oppside 12-13 prosent fra dagens nivåer.