Mer arbeid til Magseis

Skal jobbe i over syv måneder til for arabisk oljegigant. 

Havbunnseismikkselskapet Magseis har, sammen med sin partner BGP, blitt tildelt en en forlengelse av den pågående kontrakten med BGP Arabia og Saudi Aramco for å innhente ytterligere havbunns-seismikkdata i Rødehavet, opplyses det i en melding tirsdag morgen.Den nye undersøkelsen har en varighet på mer enn syv måneder og har ventet oppstart i januar 2018. - Vi er veldig fornøyd med å bli tildelt denne kontrakten som demonstrerer vår evne til å levere store og komplekse prosjekter. Vi ser på dette som en tillitserklæring fra sluttkunden vår Saudi Aramco og en bekreftelse på det høykvalitets produktet vår felles operasjon leverer, sier konstituert konsernsjef i Magseis, Per Christian Grytnes.Les også:  Magseis-sjefen slutter