– Nok et verdiløst svindelselskap

Carson Block omtaler Nasdaq-notert selskap som «King Zero».

Børs

Carson Block i Muddy Waters har ifølge DN avslørt svindel hos kinesiske selskaper som er blitt børsnoterte ved vestlige børser via bakveien.  Flere kinesiske selskaper har gått konkurs som følge av rapportene fra Muddy Waters.Nå har han shortet China internett Nationwide Financial, et Nasdaq-notert selskap han mener driver med regelrett «svindel».«Vi konkluderer med at China internett Nationwide Financial (CIFS) er «King Zero» – nok et verdiløst kinesisk svindelselskap», skriver Block ifølge DN i rapporten som kom før helgen.– Det eneste som er riktig i selskapsnavnet er «China». Det har ingenting å gjøre med internett, det er ikke landsdekkende og fra vårt utsiktspunkt er dette bedrageri og null verdt, sier han i et intervju med Bloomberg.

kina
Nyheter
Børs