Norske Skog-kreditor bruser med fjærene

Oblibgasjonseier i Norske Skog peker på alvorlig feil i selskapets forslag.

Produksjon av papir ved Norske Skog - Foto: Scanpix

Foxhill Capital Partners L.P, som innehaver av de 11,75 prosent av de pantsikrede obligasjonene (Senior Secured Notes) utstedt av Norske Skog AS med forfall i 2019, offentliggjorde i dag et brev der de kunngjør sin opposisjon til den gjeldende håndhevelsen av aksjepremien og M&A-prosessen som beskrevet i selskapets pressemelding den 13. desember 2017.Foxhill  mener  den nåværende prosessen ikke  er i beste interesse for alle innehavere av pantsikrede obligasjoner.«Vi er bekymret angående interessekonflikter mellom flere av partene som er involvert, samt den aggressive tidsplanen som er satt for auksjonen. Foxhill offentliggjør dette brevet for å informere andre innehavere av pantsikrede obligasjoner om det de mener er en alvorlig feil i selskapets nåværende forslag», heter det i en melding fra Foxhill.Les hele brevet her