Nyheter løfter Wall Street

President Donald Trump pauses as the media departs after he spoke in the Roosevelt Room of the White House in Washington, Tuesday, Nov. 28, 2017, during a meeting with Republican congressional leaders. (AP Photo/Susan Walsh) Susan Walsh

To minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har Nasdaq-indeksen lagt på seg 0,35 prosent og står i 6.988,52 poeng, mens Dow Jones står i 24.828,95 poeng etter en oppgang på 0,30 prosent.En bitcoin omsettes for 17.367,72 dollar, ned 1,37 prosent.Donald Trumps skattereformSenatet har godkjent den nye versjonen av Donald Trumps skattereform. Dermed er det kun ett hinder som gjenstår før republikanerne kan slippe jubelen løs, skriver NTB.Vedtaket blir den første store seieren for president Trump i Kongressen siden han tiltrådte i januar.- Senatet i USA har nettopp godkjent det største skattekuttet og den største reformloven i historien. Den går til Representantenes hus tidlig i morgen for endelig avstemning. Hvis den blir godkjent, blir det pressekonferanse ved Det hvite hus rundt klokken 13 (lokal tid), skriver USA-president Donald Trump på Twitter.TirsdagDe amerikanske børsene falt fra mandagens rekordnivåer tirsdag kveld, og det til tross for at den etterlengtede skattereformen fikk grønt lys i Representantenes hus.Dow Jones endte ned 0,2 prosent til 24.754,75, S&P 500 falt 0,3 prosent til 2.681,47 mens Nasdaq falt 0,4 prosent til 6.963,85.