Nytt Norwegian-salg i Bank Norwegian

Norwegian Air Shuttle gjør et nytt nedsalg i Bank Norwegian.

Administrerende direktør i flyselskapet Norwegian, Bjørn Kjos, med bankkortet til internettbanken Bank Norwegian AS - Foto: Knut Falch / SCANPIX

Norwegian Air Shuttle har gjennomført årets andre aksjesalg i Bank Norwegian. Ifølge en børsmelding har flyselskapet solgt 2,0 millioner aksjer Bank Norwegian-eier Norwegian Finans Holding for 92,50 kroner per aksje, noe som gir 185 millioner kroner.Norwegians eierandel i banken blir dermed redusert fra 17,5 til 16,4 prosent. Det er imidlertid inngått en TRS-avtale med Danske Bank som innebærer at eksponeringen som før blir på 20 prosent.Den tidligere inngåtte TRS-avtalen på 4,7 millioner aksjene utløper 29. juni 2018, mens den nye avtalen for 2,0 millioner aksjer utløper 21. desember 2018.