Omsatte for 2,51 milliarder – tapte 10,4 millioner

Kvinne med ipad - foto - Scanpix
Børs

Årsregnskapet til Lefdal viser at elektrokjeden fikk et resultat før skatt på minus 10,4 millioner kroner i 2017 av en omsetning på 2,51 milliarder kroner. Driftsresultatet (EBIT) endte på minus 11,9 millioner kroner. Lefdal har et avvikende regnskapsår.- Vi er ikke fornøyd med resultatet og ønsker at det skulle vært bedre. Vi jobber hele tiden for å bli så kostnadseffektive som mulig, men det er fortsatt mer å gå på, sier daglig leder Fredrik Tønnesen til DN.- Det er vanskelig å ikke være nummer én i markedet, men nummer tre, fire. For å være konkurransedyktige har vi måttet investere mer i lav pris for å opprettholde salgsvolumet vårt, og det slår ut på resultatet, avslutter Tønnesen.

lefdal
elektronikk
Nyheter
Børs