Process Controll vinner Statoil-kontrakt

Datterselskap av Stavanger-baserte Holta & Håland Oil & Gas har blitt tildelt en kontrakt for arbeid på Njord-feltet.

Børs

Bergensbedriften Process Control har blitt tildelt en kontrakt av Statoil for arbeid på lagerskipet Njord Bravo.Selskapet som er et datterselskap av Holta & Håland Oil & Gas, skal stå for oppgradering av det fiskale målesystemet på lagerskipet.Kontrakten innebærer oppussing av målestasjon, i tillegg til levering av helt nytt kontrollsystem.Process Control skal stå for innkjøp, engineering, ombygging samt installasjon og igangsetting av det fiskale målesystemet.– Denne kontrakten er svært viktig for Process Control og  er et  gjennombrudd som totalleverandør av fiskale målesystemer til Statoil. Kontrakten viser at Process Control AS gjennom sine leveranser av analysesystemer har stor tillit hos Statoil sier daglig leder, Gunnar Alfheim.Njord-feltet ligger i Norskehavet, 130 kilometer nordvest for Kristiansund og 30 kilometer vest for Draugen-feltet 

statoil
njord bravo
process control
Nyheter
Børs