Daglig leder Dag Rasmussen i det familieeide selskapet Rasmussengruppen. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX

Rasmussen solgte shippingaksjer for 744 mill.

Måtte ned i pris for å få solgt aksjene i det danske rederiet D/S Norden som stuper på børs fredag.

Rasmussengruppen AS har ifølge en melding sendt ut fredag morgen, solgt alle sine aksjer i det danske rederiet Dampskipsselskapet Norden A/S. Totalt dreide det seg om 4.869.640 aksjer, tilsvarende 11,5 prosent av aksjene i rederiet.Pareto Securities bisto med aksjesalget som ble gjort til 115 danske kroner pr aksje. Rasmussengruppen solgte dermed aksjer for totalt 560 millioner danske kroner, tilsvarende 744 millioner norske kroner. Opprinnelig var håpet å få nær torsdagens sluttkurs på 127 kroner pr aksje, men salget endte med en betydelig rabatt.Det medfører at at det danske rederiet som har en betydelig flåte innen tørrbulk og tank, faller nesten ni prosent til 116,30 kroner på børsen i København fredag.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også