Rekordflørt i New York

Høyere lønn faller i smak på Wall Street.

De amerikanske børsene steg forsiktig torsdag.Dow Jones endte opp 0,23 prosent til 24.782,29, Nasdaq 0,06 prosent til 6.965,36, mens den bredere S&P 500-indeksen la på seg 0,20 prosent til 2.684,57.Alle tre nøkkelindeksene flørtet med sluttrekordnivåer, men endte 0,4-0,6 prosent under.På makrofronten kom jobless claims inn på den skuffende siden, mens Philly Fed-indeksen overrasket veldig positivt. BNP-veksten i 3. kvartal ble revidert ned fra 3,3 til 3,2 prosent.SkatteletteFlere tungvektere fikk seg et løft etter å ha varslet lønnsøkninger, bonuser og byggeprosjekter som følge av skattereformen.President Donald Trump er høyst forventet å signere lovforslaget som passerte Representantenes Hus onsdag.Comcast, AT&T og Wells Fargo var alle blant vinnerne, med oppganger på 0,9-3,6 prosent, mens Boeing gikk tilbake én prosent. - Dette er virkelig store selskaper som definitivt vil dra nytte av lavere skatter. Det er reelt håp om at skattekuttene vil stimulere økonomien, noe de også var ment å gjøre, sier direktør Adrian Day i Adrian Day Asset Management til CNBC.Avlyser utbytteFinans og energi var de sprekeste sektorene, og sistnevnte er på vei mot sin beste uke på over ett år.Blant enkeltaksjer klatret Discovery Communications 4,4 prosent etter at Bank of America Merrill Lynch oppgraderte aksjen og høynet kursmålet fra 26 til 30 dollar.PG&E Corp. stupte 13 prosent etter at selskapet suspenderte sine utbytteutbetalinger, og advarte om at det kan bli holdt ansvarlig for skogbrannene i Nord-California tidligere i år.