Scanship Holding med rekordhøy ordrebok

Har sikret seg flere ny kontrakter i løpet av året. 

Scanship Holding som sent onsdag kveld meldte om en ny kontrakt med det italienske verftet Fincantieri om å levere vannrensesystemer til fire nybygde cruiseskip, kommer med en ny gladmelding torsdag.Ifølge meldingen rapporterer selskapet om en rekordhøy ordrebok ved utgangen av 2017.Pr nå har ordreboken en verdi på omlag 460 millioner norske kroner.Om gårsdagens kontraktstildeling sier finansdirektøren følgende:- Denne store Fincantieri-kontrakten annonsert 20. desember, er et viktigsteg i å sikre vekst, og gir god fremtidig visibilitet, sier Erik Magelssen.- Vi er alle veldig glade for å levere vekst, og vår seneste kontrakt er et utfall av langtids samarbeid med rederier og verft for bærekraft på sjøen, sier konsernsjef Henrik Badin.