Skatterally på New York-børsene

Alle gode ting var tre på Wall Street fredag.

Mark Lennihan

De amerikanske børsene har lagt bak seg en ny positiv dag. Det betyr at Dow Jones steg for fjerde uke på rad.Dow Jones steg 0,6 prosent til 24.651,74. Fredagens høyeste notering var 24.688.,2, som er ny all time high. S&P 500 endte opp 0,9 prosent til 2.675,81, mens Nasdaq var opp 1,2 prosent til 6.936,58, også dette nye rekorder.Alle 11 S&P-sektorer endte i grønt, med konsument- og helsesektoren i spissen.SkattereformenRepublikanerne i Kongressen jobber febrilsk for å dra i land Donald Trumps store skattereform. Fredag ble det klart at republikanerne Marco Rubio og Bob Corker, som har uttrykt skepsis til reformen, stiller seg bak det siste forslaget.Det øker muligheten kraftig for at Kongressen vil vedta den omstridte skattereformen på tross av Republikanernes syltynne flertall i Senatet.