Skattereform sender Asia i rødt

Børsen i Tokyo faller etter rentebeslutning. 

A currency trader watches monitors near the screen showing the foreign exchange rate between U.S. dollar and South Korean won, left, at the foreign exchange dealing room in Seoul, South Korea, Thursday, Oct. 13, 2016. Asian stocks were lower on Thursday as weak China export data disappointed investors and renewed concerns about the health of the world's second-largest economy. (AP Photo/Lee Jin-man) Lee Jin-man

De amerikanske børsene endte ned onsdag etter at den nye skattereformen i USA ble vedtatt.Børsfallet smitter over til Asia, bortsett fra Kina der aksjene stiger.Den japanske sentralbanken har besluttet å holde rente uendret på mins 0,1 prosent. Dermed faller Nikkei-indeksen med marginale 0,05 prosent.ASK 200-indeksen i Australia er ned 0,25 prosent, mens Kospi-indeksen i Sør-Korea er ned hele 1,37 prosent, drevet av at tunge aksjer faller.Samsung Electronics er ned 2,24 prosent.I Kina stiger Shanghai Composite med 0,45 prosent, mens Hang Seng-indeksen i Hong Kong er opp 0,39 prosent.