Slik går Asia-børsene

De fleste pilene peker oppover i Asia.

A currency trader watches monitors near the screen showing the foreign exchange rate between U.S. dollar and South Korean won, left, at the foreign exchange dealing room in Seoul, South Korea, Thursday, Oct. 13, 2016. Asian stocks were lower on Thursday as weak China export data disappointed investors and renewed concerns about the health of the world's second-largest economy. (AP Photo/Lee Jin-man) Lee Jin-man
Børs

De fleste asiatiske børsene stiger fredag, og følger dermed rekord-oppgangen i New York  i går kveld.I Tokyo er Nikkei-indeksen så vidt i pluss, opp 0,02 prosent til 22.788.81, mens den bredere Topix-indeksen faller marginale 0,01 prosent til 1.818,89.I Seoul er Kospi-indeksen opp 1,26 prosent mens «Down under» er Sydney-børsen ned 0,38 prosent.I Kina trekker large cap-indeksen CSI 300 opp 0,11 prosent, mens Shanghai Composite står i pluss 0,10 prosent.Hang Seng i Hong Kong er opp 0,32 prosent.Asia-oversikten her.

asia-børsene
aksjemarkedet
Nyheter
Børs