Solstad Farstad legger skip i opplag

OFfshorerederiet ruster seg for en tøff vinter. 

Solstad Farstad har lagt det 2008-bygde supplyskipet "Normand Sira" i opplag, ifølge en oversikt fra Westshore Shipbrokers.Dermed har det Skudeneshavn-baserte rederiet lagt totalt 11 av sine supplyskip i opplag når vi går inn i vinteren som av flere aktører venter blir tøff.Les også:  - Vinteren blir vanskeligOffshorerederiet som er et resultat av en fusjon mellom Solstad Offshore, Farstad Shipping og Deep Sea Supply, skrev i rapporten for tredje kvartal at det vil vurdere visse strategiske grep for et antall fartøy som er vurdert å være av mindre strategisk verdi for selskapet i tiden fremover.Bare siden starten av oktober har det redusert flåten med tre skip.Både ankerhåndteringsfartøyet "Far Grip" som ble ferdigstilt i 1993 og det 2005-bygde ankerhåndteringsfartøyet "Nor Star" er blitt solgt. Også det 22 år gamle supplyskipet "Far Service" har fått nye eiere. Les også: Advarer om sjokk i Nordsjøen