Spectrum starter nytt prosjekt

Spectrum har startet et nytt seismikk-prosjekt. 

Fra venstre på første benk: Bård Stenberg (PGS), Thierry Le Roux (EVP, CGG Veritas), Jon Erik Reinhardsen (CEO PGS), andre rad fra venstre: Rune Eng (CEO Spectrum) og Atle Jacobsen (CEO Dolphin). Foto: Iván Kverme

Spectrum har startet et nytt multiklient 3D- og 2D-reprosseseringsprosjekt relatert til Otway-bassenget offshore Australia, som vil bli prosessert gjennom en PSTM- og PSDM-sekvens.Det fremgår av en melding fra selskapet mandag, skriver TDN Direkt. Prosjektet fokuseres omkring australske myndigheters forslag til offshore-leteområder for 2018 i Otway-bassenget, opplyses det.PSTM-data vil være tilgjengelig for levering i løpet av tredje kvartal 2018, og PSDM-data vil bli tilgjengelig kort tid etter.Hele prosjektet er støttet av finansiering fra industrien.