Statoil har fornyet to viktige avtaler med Bouvet

Statoil har signert kontrakt med Bouvet.

Sverre Hurum. Foto: Finansavisen
Børs

Statoil har fornyet de to største avtalene med Bouvet, går det frem av en børsmelding onsdag.Den ene er innen IT-systemutvikling, forvaltning, rådgivning og ulike supporttjenester, mens den andre avtalen er knyttet til Statoil sitt kvalitetsstyringssystem, hvor Bouvet leverer Business Process Services, rådgivning, teknisk IT-støtte og ulike supporttjenester.Avtalene har en varighet på henholdsvis inntil 10 og 6 år, med betydelig volum og verdi.- Dette er to store og viktige avtaler for Bouvet som befester vårt tette samarbeid med Statoil. Vi er svært stolte og ydmyke over den tilliten Statoil har vist oss. Avtalene er også meget viktige for den videre utviklingen av Bouvet, sier adm. direktør Sverre Hurum i Bouvet ASA

bouvet
statoil
Nyheter
Børs