StrongPoint får russisk avtale

StrongPoint har inngått en femårig rammeavtale i Russland.

StrongPoint inngikk tirsdag en femårig rammeavtale med Utkonos i Russland.Partene vil sammen utvikle og teste innovative e-handelsløsninger basert på StrongPoints know-how innen neste generasjons Click & Collect løsninger for e-handel.Rammeavtalen inkluderer en intensjon om å levere 2.000 StrongPoint Click & Collect-løsninger basert på felles utvikling fra StrongPoint og Utkonos de neste fem årene.De første løsningene ble, som offentliggjort 26 juni, installert i Moskva tidligere i år, og betaling for alle 25 enhetene er mottatt.Utkonos, grunnlagt i 2000, er den ledende e-handelsvirksomheten i Russland, og tilbyr mer enn 40.000 produkter. Utkonos er en neste generasjons butikk: en innovativ kombinasjon av tradisjonelle og moderne detaljhandelsteknologier, heter det i meldingen.