StrongPoint kjøper opp svensk nettselskap

StrongPoint sikrer seg kontrollen over det svenske selskapet CUB Business Systems.

StrongPoint har ervervet 100 prosent av aksjene i det svenske selskapet CUB Business Systems AB, fremgår det av en børsmelding torsdag. Kjøpesummen er avtalt til 30 millioner svenske kroner hvorav ett års selgerkreditt på 50 prosent av kjøpesummen. I tillegg er det avtalt resultatbasert earn-out element i årene 2018-2020.Selve oppkjøpet begrunnes med økt styrking av selskapets satsing på e-handel, skriver StrongPoint. CUB har installasjoner i flere land i Europa og over 15.000 klientinstallasjoner. Selskapet har 22 ansatte og forventer en omsetning i 2017 på cirka 48 millioner svenske kroner og med et forventet resultat på 4 millioner svenske kroner.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også