Svakt opp i Asia

Det var relativt stille på de asiatiske børsene 1. juledag.

A currency trader watches monitors near the screen showing the foreign exchange rate between U.S. dollar and South Korean won, left, at the foreign exchange dealing room in Seoul, South Korea, Thursday, Oct. 13, 2016. Asian stocks were lower on Thursday as weak China export data disappointed investors and renewed concerns about the health of the world's second-largest economy. (AP Photo/Lee Jin-man) Lee Jin-man
Børs

Julefreden har senket seg, også på de asiatiske børsene, mandag.Handelen på Tokyo-børsene var beskjeden.Nikkei 225 og den bredere Topix endte begge opp 0,2 prosent til henholdsvis 22.939 og 1.832.Børsene var ned i løpet av natten, men snudde opp på troen om at den japanske sentralbanken skal kjøpe mer i børshandlede fond.Også i Taipei var handelen beskjeden, og børsen endte stort sett uendret.Shanghai falt imidlertid tilbake.Asiatiske børser fra Australia til India og Hong Kong holder stengt grunnet julefeiring.Det samme gjør børsene i Europa og USA.

topix
nikkei 225
shanghai
julefeiring
asia-børsene
Nyheter
Børs