Sveaas: - De har vært en «pain in the ass»

- Jeg tror du må kalle det en «pissing contest», sier Christen Sveaas 

Eivind Yggeseth

Selv om det var Norske Skogs største sikrede långiver, Oceanwood, som til slutt presset selskapet ut i konkurs, legger ikke styreleder Christen Sveaas skjul på at kranglingen fra de usikrede obligasjonseierne var en viktig årsak til at styret ikke kom i mål med en redningsplan, skriver DN.– Jeg tror det er åpenbart at de usikrede kreditorene og deres advokater har vært en skikkelig «pain in the ass». De advokatene har bråket så mye så jeg tror begeret til slutt rant over, sier Sveaas.Han sier det var svært små beløp som forhindret en enighet.- Det var nok mye ære som sto på spill. Litt min bank er viktigere enn din bank.(..)  Jeg var overrasket over hvor lenge man kan forhandle over omtrent ingenting. Det var helt ubegripelig. Jeg tror du må kalle det en «pissing contest», sier Sveaas til DN.