Sveaas: – Jeg har jo tapt en del penger

- Lærdommen har vel vært at ikke alle kreditorer er like rasjonelle, sier Christen Sveaas i kjølvannet av Norske Skog-konkursen.

Ivan Kverme

Tirsdag ble det åpnet konkurs i børsnoterte Norske Skogindustrier asa. Advokat Tom Hugo Ottesen er oppnevnt som bostyrer.Styreleder Christen Sveaas kom inn som styreleder på sensommeren i år. Han mislyktes dermed i forsøket på redde det kriserammede selskapet.På DNs spørsmål om han angrer på at han gikk inn i Norske Skog, svarer Sveaas:– Jeg har jo tapt en del penger, så slik sett var det jo dumt, men jeg er glad for at jeg deltok i å prøve å redde selskapet.Det har vært en komplisert situasjon.– Jeg liker å arbeide med kompliserte situasjoner, og det har det vært, og lærdommen har vel vært at ikke alle kreditorer er like rasjonelle, sier Sveaas til avisen.