Sveaas-søksmål på 15 millioner

Ivan Kverme

Christen Sveaas-kontrollert selskap saksøker meglerhus og investorer for 15 millioner kroner.

Christen Sveaas-kontrollerte Kistefos saksøker gjennom sitt datterselskap Odin Viking SP meglerhuset Pareto og en rekke investorer i det konkursrammede rederiet Norseman Offshore for om lag 15 millioner kroner, skriver DN.Søksmålet er blant annet rettet mot ett av meglerhuset Paretos investeringsselskaper og et selskap eid av eiendomsinvestoren Knut Gustaf Aspelin og hans familie.– Dette er en komplisert sak preget av flere kyssende krav, sier advokat Jostein Moen i advokatfirmaet Kvale, som representerer de saksøkte selskapene, til avisen.– Vi har ingen kommentarer til «Odin Viking»-saken, da vi ikke ønsker å prosedere denne i pressen, sier Sveaas til DN.