Vatnes siste investering

Runar Vatne om innhugget i Solon Eiendom.

Eivind Yggeseth

- Mange er skeptiske nå til at boligmarkedet skal fortsette å være tungt en stund fremover. Det gjør at rene aksjeinvestorer ser på muligheten for å putte pengene i arbeid andre steder, men jeg ser på dette som en mulighet til å komme inn og ta en strategisk posisjon i et selskap som er svært godt posisjonert i et marked jeg tror vil bli veldig bra i mange år fremover, sier Runar Vatne til DN.Mandag ble det kjent at Søylen Eiendom-gründeren - gjennom selskapet Vatne Equity - inngikk avtale om å tegne seg for 4 859 358 nye aksjer i Solon Eiendom til en kurs på 19,50 kroner, totalt rundt 95 millioner kroner.- Jeg har utrolig stor respekt for det de har fått til og hvor flinke de har vært, sier Vatne som nå ber om styreplass etter å ha kommet opp i 11 prosent eierandel i Solon, ifølge avisen.Blant de øvrige storaksjonærene i Solon er investorene Tore Aksel Voldberg og Edvin Austbø.