Veidekke bygger i Ski kommune

Veidekkes datterselskap Norske Stålbygg sikrer seg byggekontrakt på Langhus i Ski kommune.

Foto: Scanpix

Veidekkes datterselskap Norske Stålbygg har av Anthon B Nilsen Eiendom AS fått i oppdrag å bygge et kombinert lager og kontorbygg på Langhus i Ski kommune. Kontrakten er en totalentreprise verdt 147 millioner kroner eksklusive merverdiavgift.Bygget skal bli hovedkontor og sentrallager for leietager Berggård Amundsen & Co. AS, en landsdekkende elektrogrossist. Bygget blir på totalt 14.000 m2, hvorav 1.800 m2 blir kontorlokaler og det resterende et moderne og effektivt lager.- For oss i Anthon B Nilsen Eiendom er dette et veldig spennende prosjekt. Berghagan næringspark på Langhus er uten tvil ett av de mest attraktive lager- og logistikkområdene i Stor-Oslo. Beliggenheten er svært sentral rett syd for hovedstaden og nær hovedfartsårene E6 og E18, forteller prosjektdirektør Yngve R. Iversen hos Anthon B Nilsen Eiendom AS i en børsmelding.- Vi er svært godt fornøyd med tilliten Anthon B Nilsen Eiendom har vist oss ved å velge Norske Stålbygg og Veidekke til å bygge for seg. Vi har oppført flere bygg for dem tidligere, og setter stor pris på det gode og langsiktige samarbeidet vi har, sier daglig leder Terje Kaasa Larsen i Veidekkes datterselskap Norske Stålbygg.Byggearbeidene starter opp i februar, med ferdigstillelse til sommeren 2019.