Veidekke bygger på Mongstad

Veidekke Entreprenør har fått i oppdrag å oppføre et kombinert verksted- og lagerbygg på Mongstad utenfor Bergen. 

Foto: Scanpix

Veidekke Entreprenør har fått i oppdrag av K2 Stavanger AS å oppføre et kombinert verksted- og lagerbygg på Mongstad utenfor Bergen. Oljeservice¬selskapet KCA Deutag blir leietager. Kontrakten er på 107 millioner kroner eksklusive merverdiavgift.Bygget blir på totalt 10.000 m², hvor den ene halvparten skal bli lager og resten skal benyttes som verksted og varemottak. Bygges oppføres med bærekonstruksjon i stål med fasade i sandwichelementer i stål.- Vi er både stolte og glade for den tilliten K2 Stavanger AS har vist Veidekke ved å tildele kontrakten til oss. Dette oppdraget viser at det fortsatt finnes investeringsvilje i deler av oljeservice¬bransjen, og at det er store selskaper som vil være aktive på norsk sokkel i lang tid fremover, sier distriktsleder Aage Tengs i Veidekke Entreprenør Rogaland i en melding.For å få bygget ferdig til juni 2019 starter arbeidet med å klargjøre tomten i januar, mens selve byggearbeidene kommer i gang i april, heter det.