Veidekke dro i land kontrakt på 142 millioner

Skal bygge 46 boliger og 2.000 kvadratmeter næringsareal i Vikersund. 

Veidekke Entreprenør har inngått avtale med Fjordbyen Atrium AS om bygging av 46 boliger, nærings-lokaler og garasjeanlegg i Vikersund, ifølge en fersk melding. Kontrakten er en totalentreprise verdt 142 millioner kroner, opplyser Veidekke. - Vi er svært godt fornøyd med at Fjordbyen Atrium har valgt Veidekke Entreprenør til å bygge prosjektet. Det har vært et bra samspill med kunden, Veidekke og samarbeidspartnere under utviklingen av prosjektet, og nå gleder vi oss til å komme i gang med byggearbeidene, forteller avdelingsleder Gro Brathovde i Veidekke.Oppdraget omfatter oppføring av 46 leiligheter fordelt på to bygningskropper i tre, fire og fem etasjer. I tillegg kommer 2.000 kvadratmeter næringsarealer i første etasje som skal romme et helsekonsept med apotek, lege, tannlege og fysioterapi.I underetasjen blir det parkeringsanlegg for beboerne med totalt 58 plasser, sykkelparkeringer og sportsboder.Rivearbeidene på tomten er utført og det er klart til å starte på arbeidet.