Alcoa skuffer

Aluminiumsgiganten har lagt frem tall.

Alcoa. (AP Photo/ Daniel R. Patmore).

Den amerikanske aluminiumsgiganten Alcoa leverte onsdag kveld tall for fjerde kvartal.Fasiten viste et tap på 196 millioner dollar, eller 1,06 dollar pr aksje, i fjerde kvartal 2017.Det justerte resultatet var imidlertid positivt med et overskudd på 195 millioner dollar, tilsvarende 1,04 dollar pr aksje.Ifølge Bloomberg var det ventet et justert resultat på 1,23 dollar pr aksje, skriver TDN Direkt.Til tross for skuffelse er resultatet pr aksje hele én dollar høyere enn på samme tid i 2016.Justert EBITDA beløp seg til 775 millioner dollar, noe som var litt lavere enn 815 millioner dollar som var ventet.Inntektene beløp seg til 3,17 milliarder dollar, opp fra 2,54 milliarder dollar i fjerde kvartal 2016. Forvetningnen var 3,29 milliarder dollar.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker