Analytiker spår kursoppgang – kjøperne er aggressive

Børs

I tirsdagens rapport fra Investtech anbefales kjøp av aksjer i Spectrum og Subsea 7 mens Lerøy Seafood får en salgsanbefaling.Aggressive kjøpere- Positive investorer har presset opp kursen i Spectrum, som nå har brutt opp fra en sidelengs trendkanal, og videre opp gjennom den tidligere motstanden ved 40,50 kroner. Bruddene signaliserer videre positiv utvikling, og det ligger ikke motstand over dagens kursnivå. Aksjen handles mer på dager med kursoppgang enn på dager med nedgang. Dette viser at kjøperne er mer aggressive enn selgerne, noe som styrker aksjen på kort. I tillegg er RSI-verdien høy, og dette viser at det er positivt momentum i aksjen. Ved eventuelle reaksjoner tilbake er det støtte rundt 40,50 kroner og rundt 37 kroner om det øverste nivået skulle brytes. I tillegg til å være teknisk positiv, er Spectrum også svakt positiv på innsidehandler etter et innsidekjøp medio desember. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.Positivt trendbilde- Subsea 7 ligger innenfor en stigende trendkanal på mellomlang sikt, og videre positiv utvikling indikeres. I tillegg til stigende trend, er volumbalansen positiv RSI-verdien høy. Dette forsterker det positive trendbildet og indikerer videre oppgang. Vær imidlertid oppmerksom på motstanden rundt 142 kroner, hvor kursen ved et par anledninger tidligere har snudd ned. Skulle kursen derimot bryte opp gjennom dette nivået, vil det utløse et kjøpssignal. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.Videre nedgang indikeres- Lerøy Seafood har falt rundt 20 prosent fra toppen i oktober, og ligger nå innenfor en fallende trendkanal. Videre nedgang indikeres, og den negative volumbalansen svekker aksjen ytterligere. Neste støttenivå er nede ved 37,40 kroner, mens det ved reaksjoner opp er sterk motstand rundt 44 kroner. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.

børs
investtech
spectrum
subsea 7
lerøy seafood
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse