Anbefaler tre aksjer – en med høy risiko

I mandagens rapport fra Investtech anbefales kjøp av aksjer i Panoro Energy, Marine Harvest og Targovax. Det advares mot høy risiko forbundet med investeringer i førstnevnte.- Panoro Energy viser en meget sterk utvikling med en oppgang på over 20 prosent siste uke og over 50 prosent siste måned. Det er gitt kjøpssignal etter at kursen har brutt motstanden ved 7,40 kroner. Det er lite motstand over dagens nivå, slik at aksjen fremdeles har god oppside. Overkjøpt RSI og meget positiv volumbalanse indikerer stort kjøperpress og passive selgere. Dette gir et positivt momentum som styrker kjøpssignalet. Kursen svinger i gjennomsnitt mer enn 25 prosent pr måned, så risikoen er høy. Aksjen er positiv på innsidehandler. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- Marine Harvest vender opp fra gulvet i den langsiktige, stigende trenden, og en fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Aksjen har motstand ved 145 kroner og støtte ved 135 kroner. Vurdering: Svak kjøpskandidat, skriver Investtech.- Targovax AS brøt den fallende trenden for en måned siden, og det er nå gitt kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 17,91 kroner. Videre oppgang til 23,32 kroner eller mer er signalisert. Høyt volum på oppgang indikerer at optimismen er økende og at mange investorer går opp i pris for å sikre seg aksjer. Samtidig er volumet lavt på dager med kursnedgang. Dette er positivt, og gjenspeiles i høy volumbalanse. Det ligger motstand ved 20,60 kroner. Et brudd på dette nivået vil utløse nok et kjøpssignal. Vurdering: Svak kjøpskandidat, avslutter Investtech.