Bruk av «Seabed Constructor» kan gi finnerlønn på 540 mill.

Verdens mest avanserte sivile undersøkelsesfartøy kan gi amerikanske Ocean Infinity en finnerlønn på omlag 540 millioner kroner.

Ocean Infinity har nylig inngått en 90-dagers kontrakt med Malaysias myndigheter om å lete etter Malaysia Airlines Flight 370, bedre kjent som MH370, skriver VG.Det norske skipet «Seabed Constructor», som leases ut av den norske offshore-leverandøren Swire Seabed, skal ifølge avisen søke etter vrakrestene.Ifølge ABC News skal finnerlønnen ligge et sted mellom 20 og 70 millioner dollar, avhengig av resultatet. Ocean Infinity vil kun få betalt dersom de finner flyet, og summen kan beløpe seg opp mot 540 millioner kroner, skriver avisen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også