Bruker kryptovaluta i barneoppdragelsen: 100 prosent avkastning

Kongsberg Digital-sjef Hege Skryseth har kjøpt en portefølje med kryptovaluta sammen med tenåringssønnene.

Eivind Yggeseth
Børs

(Finansavisen:) - Vi er inne i fire forskjellige typer, og spesielt Ripple har jo vært veldig spennende den seneste tiden, sier Hege Skryseth, adm. direktør i Kongsberg Digital, ifølge Finansavisen.Kongsberg Digital-sjefen var tirsdag blant samfunns- og næringslivstoppene som inntok Oslo Spektrum i forbindelse med NHOs årskonferanse.Les også:  Nedturen fortsetter i kryptovalutaSkryseth har arbeidet for Kongsberg Gruppen siden 2013 og har ledet konsernets digitalsatsing siden 2016, etter flere år i Microsoft Norge.På hjemmebane har teknologitoppen ifølge avisen tatt i bruk handel med kryptovaluta i oppdragelsen.- Som et pengespillSkryseth har det meste av sparepengene i aksjer, men har også startet en egen liten og uhøytidelig investeringsgruppe sammen med de to tenåringssønnene.- Det er snakk om småpenger, men jeg synes det er en kjempefin måte å få barna interesserte i markedet på. Det er jo såpass volatilt at det blir moro, det er som et pengespill, sier hun, ifølge Finansavisen.Skryseth og sønnene har satset på kryptovalutaene Etherium, Iota og Ripple, men har styrt unna Bitcoin.Porteføljen doblet Skryseth og familien har så langt 100 prosent avkastning på kryptosatsingen.- Det har gått veldig bra. Porteføljen har doblet seg, og Ripple har gått tigangeren, sier hun, ifølge Finansavisen.Kongsberg Gruppen har store ambisjoner for digital vekst, men foreløpig styrer konsernet unna kryptovaluaene.Les også:  Er du en av de som ikke aner hva kryptovaluta er?Les også: Kryptovaluta faller under viktig nivå

kryptovaluta
bitcoin
ripple
kongsberg digital
Nyheter
Børs