Buffett om kryptovaluta: Dette ender ikke bra

Men han vil ikke sette penger på det.

Milliardær Warren Buffett er sikker på at kryptovalutahistorien vil ende i tårer, skriver Marketwatch. «Når det gjelder kryptovalutaer generelt, kan jeg nesten med sikkerhet si at det kommer til å ende dårlig», uttalte investoren i et intervju med CNBC.Buffett sa videre at hvis det var mulig å kjøpe et femårig salgsopsjon på hver og en av kryptovalutaene, så ville han gjøre det, men han ville aldri shortet noen av dem. Som vi skrev tidligere i dag var den samlede verdien på alle kryptovalutaene 835 milliarder dollar sist søndag.Onsdag faller verdien under 700 milliarder - til 699 milliarder dollar - og fallet fra toppen i helgen er dermed kommet opp i 136 milliarder dollar, tilsvarende 15,7 prosent og knapt 1.100 milliarder kroner. Les hele saken her.


Les også